Acasa Diverse Gigi Becali: ” Dați drumul la treabă, asta le zic și la autorități. Cine moare, moare! Cine trăiește, trăiește! Cine e bolnav să ia medicamente”

Gigi Becali: ” Dați drumul la treabă, asta le zic și la autorități. Cine moare, moare! Cine trăiește, trăiește! Cine e bolnav să ia medicamente”

2 min read
0
0
52

Gigi Becali nu mai suporta faptul că totul este închis și a răbufnit. Finanțatorul FCSB a recunoscut că nu a purtat deloc mască, iar testele le-a făcut de gura familiei.

Becali are propria variantă despre noul coronavirus, SARS-CoV-2, și consideră că Guvernul ar trebui ”să dea drumul la treabă”. Finanţatorul celor de la FCSB a făcut o nouă serie de declaraţii controversate.

Cum să îmi fie teamă de un virus, din ce am înțeles va fi un virus cu care o să trăim. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim, nu mai mâncăm? Cine moare, moare! Cine e bolnav il ducem la spital! Cine trăiește, trăiește! Mananca, se plimba, isi traieste viata!

Am făcut teste, ce teste să mai fac? Dacă mă obligă legea o să mai fac, dar eu am făcut. Ce tot atâta corona. Pe mine nu m-a interesat niciodată de corona. Am făcut și eu de două ori, da nu am purtat nicio mască, nimic. Am făcut pentru familie.

Gata, ce să mai facem? Cine e bolnav se duce acasă. Asta e părerea mea. Dați drumul la treabă, asta le zic și la autorități. Cine moare, moare! Cine trăiește, trăiește! Cine e bolnav să ia medicamente”, a mai spus Becali.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…