Acasa Eveniment Fiul unui primar din județul Brașov a fost arestat preventiv după ce i-ar fi tăiat un deget cu toporul unui sclav si l-a dat la câini sa-l manance

Fiul unui primar din județul Brașov a fost arestat preventiv după ce i-ar fi tăiat un deget cu toporul unui sclav si l-a dat la câini sa-l manance

1 min read
0
0
104

Fiul unui primar din județul Brașov a fost arestat preventiv după ce i-ar fi tăiat un deget cu toporul unui orfan de 16 ani, iar apoi l-a aruncat unui câine să-l mănânce.

Incidentul șocant a avut loc la o stână din Crizbav, unde orfanul de 16 ani era ținut cu forța să muncească, potrivit Monitorul Expres.

Sătul de chinurile îndurate, băiatul a încercat să fugă de la stână, dar a fost prins și torturat. Din cauza hemoragiei puternice, băiatul a ajuns la spital, medicii fiind cei care au anunțat Poliția.

Principalul suspect, fiul primarului comunei Crizbav, a fost reținut de anchetatori apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Orfanul maltratat a fost luat în grija statului. „Băiatul de 16 ani se află într-un centru de primire în regim de urgență al DGASPC Brașov, unde beneficiază de toate serviciile specifice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Lidia Mailat.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Inregistrarea video in care manelistul Costel Biju ” ameninta” cu farmece un politist din comuna Paulesti

Cunoscut in lumea manelistilor sub numele de Costel Biju, celebrul cantaret a trecut de cu…