Acasa Eveniment FIUL LUI DINCĂ A FUGIT DIN ȚARĂ! URMEAZĂ SĂ FIE ARESTAT

FIUL LUI DINCĂ A FUGIT DIN ȚARĂ! URMEAZĂ SĂ FIE ARESTAT

2 min read
0
0
207

La finalul anului 2019, fiul lui Dincă a agresat mai mulți jurnaliști în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Ca urmare a faptei lui, acesta a fost pus sub control judiciar și i s-a interzis să părăsească țara. Bărbatul n-a ținut cont, însă, de prevederile legii și a părăsit România zilele trecute.

Autoritățile sunt acum în alertă! În mod normal, pe timpul acestei cercetări, inculpatul trebuia să se prezinte la organul de urmărire penală de câte ori este chemat și să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura cu privire la schimbarea locuinței.

Ca urmare agresării mai mulți jurnaliști, fiul lui Dincă fusese pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. „La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, sunt informații care apar într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vezi pe judete, cati tineri au votat la alegerile locale

Peste 1,8 milioane de tineri cu vârsta între 18 și 34 de ani au votat la alegerile locale,…