Acasa Diverse Echipa de fotbal Speranta Chiojdeanca, din liga B Nord, are ca titular un jucator in varsta de 56 ani

Echipa de fotbal Speranta Chiojdeanca, din liga B Nord, are ca titular un jucator in varsta de 56 ani

1 min read
0
0
812

Cel mai in varsta fotbalist din Romania joaca titular la echipa prahoveana Speranta Chiojdeanca, din liga B Nord. Neagu Florin in varsta de 56 de ani nu a pus ghetele in cui la varsta in care unii antrenori se pensioneaza!

Fotbalistul-veteran de la Chiojdeanca nascut in 08.06.1966, a debutat in 1978 la Scoala Sportiva CSS Ploiesti sub indrumarea profesorului Razvan Muresean iar din anul 1981 a inceput sa joace la ICM Ploiesti. În 1982 joaca la Prahova Ploiesti, in 1986 la Unirea Teleajen, in 1987 la Electromontaj Campina, in 1989 la Petrolul Teleajen, echipa cu care a si castigat campionatul judetean primind dreptul de a juca barajul pentru promovarea in Divizia C. In 1997 a jucat pentru Peco Ploiesti iar din 2018 longevivul jucator activeaza la Speranta Chiojdeanca sub indrumarea antrenorului Manolache Marius Ionut. Aici meci de meci, prin driblinguri spectaculoase, reuseste sa  marcheaze spre deliciul celor prezenti.

Multa sanatate si viata lunga domnule Neagu Florin

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Revoltă printre proprietarii de cai! Deșeurile asfaltice de la lucrările din zona Gării de Sud sunt depozitate printre grajdurile de la Hipodromul Ploiești

De câteva zile, printre proprietarii de cai de la Hipodromul Ploiești mogneste o adevărată…