Acasa Front După un sfert de secol se da in folosință noua cladire a Palatului de Justitie din Ploiești

După un sfert de secol se da in folosință noua cladire a Palatului de Justitie din Ploiești

1 min read
0
0
157

Inaugurarea Palatului de Justiţie Prahova, situat pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti, va avea loc miercuri după-amiază, la ora 14:00, în cadrul unui eveniment la care au fost invitaţi reprezentanţi ai numeroase instituţii.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Curtea de Apel Ploieşti, la inaugurare au fost invitaţi reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii, Camerei Deputaţilor şi Senatul României, Prefecturii Prahova, Consiliului Judeţean Prahova şi Primăriei Ploieşti, Inspectoratului de Poliţie şi Jandarmeriei Prahova, reprezentanţi ai instituţiilor publice cu care se desfăşoară relaţii interinstituţionale, dar şi întregul colectiv al Curţii de Apel Ploieşti şi Tribunalului Prahova şi preşedinţii tribunalelor şi judecătoriilor din circumscripţia acesteia.

Construcţia este inaugurată la aproape un sfert de secol de la încheierea contractului de realizarea a acesteia – în 19 decembrie 1996 – şi după numeroase amânări în ceea ce priveşte termenul de finalizare.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…