Acasa Front După ce a amendat giganți precum Altex, Zara, H&M, Carrefour, seful de la Protectia Consumatorilor a fost demis de premier

După ce a amendat giganți precum Altex, Zara, H&M, Carrefour, seful de la Protectia Consumatorilor a fost demis de premier

2 min read
0
0
218

Președintele ANPC, Claudiu Daniel Dolot, a fost demis, joi, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu. Vicepreşedintele ANPC Mihai Culeafa a fost numit preşedinte interimar.

ANPC a constituit recent Comandamentul Special Black Friday și a amendat giganți precum AltexZara, H&M sau Carrefour, pentru reduceri fictive de Black Friday.

În Monitorul Oficial 1.101 a fost publicată, joi seară, decizia premierului Florin Cîţu referitoare la conducerea ANPC.

”Art.  1. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Claudiu Daniel Dolot se eliberează din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Art. 2. — Începând cu data prevăzută la art. 1, domnul Mihai Culeafa, vicepreşedinte, exercită atribuţiile funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor până la numirea conducătorului instituţiei, în condiţiile legii”, se arată în decizie.

Vicepreşedintele ANPC Mihai Culeafa, alături de directorul din cadrul ANPC Paul Anghel, sunt printre cei care au coordonat, în ultima perioadă, acţiunile de amploare ale comisarilor care au aplicat sute de amenzi operatorilor economici care au încălcat legislaţia din domeniu, informează agenția News.ro.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…