Acasa Front Doua Românii! Una in care este interzisa circulatia dupa ora 22 si alta in care sute de persoane circula fara masca, dupa ora 22, in marșuri de protest

Doua Românii! Una in care este interzisa circulatia dupa ora 22 si alta in care sute de persoane circula fara masca, dupa ora 22, in marșuri de protest

2 min read
0
0
428

„Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituţia României şi Jandarmeria Română va asigura măsurile de ordine, astfel încât toate protestele să se desfăşoare în deplină siguranţă și va interveni ferm pentru a opri toate manifestările care tulbură ordinea publică”, se arată în comunicat al Jandarmeriei Romane.

Numai ca dreptul la libera exprimare se bate acum cap în cap cu restricțiile impuse de Guvern. Jandarmeria o da „rotund” în fața valului de nemulțumiri venit din partea populației.

Dacă ești singur pe strada după ora 22 ” te-ai ars”! Pui în pericol sănătatea publica! Insa tot după ora 22, cand sute de persoane umbla fără masca, dovedind de altfel inutilitatea acestor restricții, pentru bratul lung al legii măsură restricțiilor nu mai pare fi sanctionabila. Forțele de ordine însoțesc cuminti mulțimile care huiduie și urla. Amestecul de reguli care vin din partea guvernului, cu acțiuni în contradictoriu care încalcă aceste reguli, amestecat cu sancțiuni aplicate unor bieți trecători singuratici, te face sa privești încurcat la o imensa ” salata de boeuf” asortată cu haotice decizii guvernamentale, care vin în contradicție cu viata reala în care isi trăiesc zilele oameni reali. Unii de după perdele iar alții fara masca în strada.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a…