Acasa Front Doliu în familia suporterilor echipei PETROLUL PLOIESTI.Gabriel Manole a murit în conditii suspecte, in Danemarca. Avea doar 23 ani

Doliu în familia suporterilor echipei PETROLUL PLOIESTI.Gabriel Manole a murit în conditii suspecte, in Danemarca. Avea doar 23 ani

3 min read
0
0
120
A iubit FC Petrolul mai mult decât orice.
În scurta sa viaţă, nu a lipsit la nicio partidă a „lupilor galbeni”.
A fost ultras al echipei fanion a Ploieştiului, însă, din păcate, la doar 23 de ani, a părăsit această lume. Departe de oraşul natal, departe de familie şi prieteni.
Gabriel Manole, membru al peluzei petroliste, s-a stins, în condiţii suspecte, în Danemarca.
Familia, prietenii, dar şi suporterii Petrolul, a doua sa familie, sunt şocaţi de veste.
Gabriel a murit în somn, în condiţiile în care, din spusele surorii sale, Ioana Manole, „era un tânăr plin de viaţă, care de doar două luni plecase să muncească afară pentru un trai mai bun”.
Ioana a povestit pentru Observatorul Prahovean ce s-a întâmplat:
”Gabriel făcea şoferie. În urmă cu câteva zile s-a simţit un pic rău, dar şi-a revenit. A fost găsit acum două zile fără suflare de către colegul de apartament. Astăzi, 1 noiembrie, urmează să i se facă autopsia deoarece moartea fratelui meu e considerată moarte suspectă”.
Pentru că repatrierea costă 3000 de euro, familia a fost ajutată de echipa de fotbal şi mai mulţi suporteri, alături de care Gabriel a fost prezent la meciurile disputate pe stadionul Ilie Oană.
”Au fost foarte mulţi oamenii cu suflet care ne-au ajutat. Întreaga echipă FC Petrolul, dar şi colegii de de galerie ne-au fost sprijin. Sperăm ca trupul lui Gabriel să ajungă acasă sâmbătă”, ne-a transmis, devastată de durere, sora tânărului.
Suporterul petrolist va fi înmormântat în comuna prahoveană Tătărani.
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…