Acasa Coruptie Doi fosti politisti si-au pus hainele si un numar de MAI si au iesit la „produs”. Ei au fost retinuti in Bucuresti. Iesisera la pensie in 2020

Doi fosti politisti si-au pus hainele si un numar de MAI si au iesit la „produs”. Ei au fost retinuti in Bucuresti. Iesisera la pensie in 2020

3 min read
0
0
1,170

Un Logan cu numere de înmatriculare furate de la alte mașini de poliție, uniforme și experiența anilor agenți au ajutat doi foști polițiști, scoși din sistem, să facă o mică avere în câteva luni.

Bărbații, falși polițiști, foloseau autoturismul neinscripționat, dar cu numere MAI, uniformele și recuzita unui agent de circulație, chiar dacă plecasera din Poliție în urmă cu ceva timp. Opreau autoturismele și nu se sfiau să ia șpagă, iar când nu primeau, cereau plata amenzii pe loc.

Cei doi foști agenți au reușit astfel să strângă 20.000 de euro în câteva luni. Le-au dat inclusiv chitanțe celor care alegeau să plătească pe loc amenda pe care ei o considerau potrivită pentru așa-zisa contravenție constatată.

Politistii adevarati au intrat pe fir.

Aflati in patrulare pe Șoseaua Pantelimon, doi agenți de poliție, din cadrul Secției 9, Biroul de Ordine Publică, au observat un autoturism marca Dacia Logan, de culoare alb, cu numărul de înmatriculare specific MAI și 2 bărbați îmbrăcați în uniformă de polițist, purtând grade de ofițer de poliție, care desfășurau activități specifice profesiei de polițist.

Având unele suspiciuni, polițiștii au procedat la legitimarea acestora, stabilind că sunt foste cadre MAI, unul fiind pensionat în anul 2020, iar celălalt fiind trecut în rezervă în anul 2018. Cele 2 persoane au fost conduse la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor.

Iata filmul retinerii:

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Coruptie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…