Acasa Diverse Dacia a confirmat astazi toate zvonurile potrivit carora lucreaza la un SUV mai mare decat Duster

Dacia a confirmat astazi toate zvonurile potrivit carora lucreaza la un SUV mai mare decat Duster

2 min read
0
0
142

Dacia a lansat masina asteptata de toata lumea. Cum arata Bigster, cel mai mare SUV din gama romanilor.

Dacia a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Bigster, cel mai mare SUV din gama constructorului de la Mioveni.

Dacia a confirmat astazi toate zvonurile potrivit carora lucreaza la un SUV mai mare decat Duster, compania de la Mioveni publicand, in acest sens, primele imagini si detalii oficiale ale noului Bigster. Este vorba, mai precis, despre un concept de clasa compacta, cu o lungime totala de aproximativ 4.6 metri, ce se remarca numaidecat prin design-ul impozant al caroseriei finisate intr-o nuanta inchisa, cu finisare mata, de verde.

Lista atractiilor principale continua, cel putin la nivel de exterior, cu jantele din aliaj in cinci spite si semnatura luminoasa in forma de Y, in timp ce reteta caracteristica departamentului interior ramane, din pacate, doar un mare mister la momentul de fata.

O alta necunoscuta consta in numarul de locuri pus la dispozitia pasagerilor, insa versiunea de serie a spectaculosului concept Dacia Bigster s-ar putea dovedi SUV-ul cu trei randuri de scaune despre care presa a tot scris de-a lungului ultimilor ani. Data livrarii primelor exemplare completeaza categoria intrebarilor fara raspuns, oficialii companiei de la Mioveni alegand sa publice, in schimb, cateva lucruri legate de motoare.

 

Intr-o alta ordine de idei, respectiva compacta va putea fi echipata cu motorizari alternative si hibride, asigurand astfel adaptarea permanenta atat la nevoile clientilor, cat si la evolutia reglementarilor in domeniul auto, se arata in corpul comunicatului de presa.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

O reușită a administratiei locale Campina! Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a apropbat proiectul pentru construirea unei săli de sport, la Școala Gimnazială „B.P. Hasdeu”

Astăzi, 14 aprilie 2021, a fost semnat contractul, în valoare de 16.260.252,36 lei, pentru…