Acasa Front Culturi de cannabis, substanţe psihoactive şi arme în Prahova

Culturi de cannabis, substanţe psihoactive şi arme în Prahova

3 min read
0
0
324

Procurorii DIICOT Ploieşti audiază, miercuri după-amiază, zeci de persoane într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au făcut 21 de descinderi, în urma cărora au găsit culturi de cannabis, substanţe psihoactive, dar şi arme, relatează News.ro.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Prahova, anchetatorii au făcut, miercuri, 21 de percheziţii domiciliare, în judeţele Prahova şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

În urma descinderilor există mandate pe numele a 100 de persoane pentru a fi conduse la sediul DIICOT, în vederea audierii.

Zeci dintre acestea au ajuns deja la sediul parchetului, situat în centrul Ploieştiului, iar rude ale acestora s-au adunat în faţa sediului DIICOT.

„Din cercetări a rezultat că, începând cu luna mai a acestui an, mai multe persoane ar fi comercializat substanţe cu efect psihoactiv, unele dintre acestea ar fi cultivat cannabis indoor şi outdoor. Persoanele bănuite ar fi acţionat, cu preponderenţă, în localităţile limitrofe municipiului Ploieşti, dar şi în judeţul Dâmboviţa, până în prezent, fiind identificaţi aproximativ 80 de consumatori. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 15 plante de cannabis, două instalaţii de cultivare, cântare electronice de precizie, telefoane mobile, bani, 3 puşti, dintre care una de vânătoare, un pistol, 3 baionete, o arbaletă, o sabie, 16 cartuşe cu alice, precum şi praf de puşcă”, au transmis anchetatorii.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…