Acasa Front Consilier local PSD prins cu un plic de cocaina asupra sa

Consilier local PSD prins cu un plic de cocaina asupra sa

2 min read
0
0
213
Un consilier local PSD, din localitatea Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, a fost prins de poliţişti, în timpul unui control de rutină în trafic, având un plic în care se presupune că ar fi cocaină, relatează PresaSM.

Concret, poliţiştii negreşteni au organizat o acţiune în sistem integrat fiind sprijiniţi de luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, pe raza localităţilor Negreşti Oaş, Vama şi Bixad.

În cadrul controalelor desfăşurate, poliţiştii au procedat la legitimarea a peste 80 de persoane fiind oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat în flagrant delict 3 infracţiuni la regimul rutier, din care o infracţiune de conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi 2 infracţiuni de conducere a unui autovehicul sub influenţa altor substanţe.

Potrivit informaţiilor publicaţiei citate, este vorba despre un şofer în vârstă de 26 de ani, din Negreşti-Oaş, care a ieşit pozitiv la cocaină. În aceeaşi maşină se afla, în calitate de pasager,un consilier local din Negreşti-Oaş, asupra căruia s-a găsit un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Substanţa urmează să fie expertizată, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa unor substanţe interzise, respectiv deţinere de droguri.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…