Acasa Sanatate Comunicat de presă C.A.S. Prahova.Recomandari privind purtarea măştii de protecţie la muncă în contextul stării de alertă epidemiologică

Comunicat de presă C.A.S. Prahova.Recomandari privind purtarea măştii de protecţie la muncă în contextul stării de alertă epidemiologică

1 min read
0
0
66
Având în vedere creşterea numărului de cazuri de îmbolnăvire prin gripă şi depăşirea mediei pe cinci sezoane anterioare, în data de 5 ianuarie 2023 a fost emisă  Instrucţiunea privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă.
             În acest sens, în vederea prevenirii şi limitării îmbolnăvirilor prin gripă, se recomandă la nivelul angajatorilor din toate sectoarele de activitate evitarea aglomerărilor din spaţiile de lucru şi purtarea măştii de protecţie, dacă aglomeraţia nu poate fi evitată.
            Totodată, este importantă menţinerea unei igiene adecvate a mâinilor, iar în cazul apariţiei simptomelor respiratorii se recomandă cetăţenilor prezentarea  la cabinetul medicului de familie în vederea stabilirii indicaţiilor terapeutice.
Foto ilustrativ
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…