Acasa Eveniment Ceva nu e în regulă! Citiți articolul!

Ceva nu e în regulă! Citiți articolul!

7 min read
0
0
1,107

Pandemia de coronavirus din România este o epidemie în curs de desfășurare pe teritoriul României cauzată de noul coronavirus 2019-nCoV (SARS-CoV-2), virus care provoacă o infecție numită COVID-19, care poate fi asimptomatică, ușoară, moderată sau severă.

Panica generata de guvern pe baza acestui nou virus pare ca face parte dintr-un program mai amplu, unul european in care motivul si tinta sunt obscure si ne depasesc. Starea de panica si agitatia instaurata prin intermediul mass-media, inchiderea firmelor, totul se contureaza spre o mare simulare, sustinuta cu COVID19!

Ca sa intelegem, COVID19 exista!

Problema este situatia distorsionata in care este aruncata populatia speriata de noul virus si ce incearca guvernul sa verifice in acest moment, nu cunoastem! Dar cu siguranta situatia este extrem de distorsionata fata de periada trecuta in care gripa facea ravagii si noi ne vedeam de viata de zi cu zi!

Va aratam mai jos situatia din anii precedenti pe langa care ati trecut nepasatori, fara a sesiza de fapt situatii reale si mult mai grave decat COVID19.  Asta pentru ca guvernul nu si-a dat silinta! Astazi se pare ca așa trebuie!

In 2015-    40 de decese virus sezonier in Romania

In 2016-     107 de decese virus sezonier in Romania

„Numărul deceselor cauzate de gripă a crescut de peste două ori şi jumătate, de la 40 în 2015 la 107 în acest an, a declarat joi preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, la Forumul Naţional ”Stop Gripă”.

 

ATENȚIE!!! DECLARATIE DIN 2016

Extras din articol:

„Alexandru Rafila a adăugat că în ţările membre UE şi statele asociate, în fiecare an se înregistrează aproximativ 38.500 de cazuri de decese, iar infecţia cu virus gripal poate produce complicaţii majore, precum pneumonie, miocardită şi endocardită.

Persoanele cu risc sunt persoanele care au peste 65 de ani, bolnavii cronici, personalul medico-sanitar, personalul din transporturi, turism şi persoanele instituţionalizate, la care se adaugă persoanele care suferă de obezitate, diabet zaharat tip 1 şi 2, precum şi fumătorii.”

 

Articol din 2016

Extras din articol:

„La nivel global se inregistreaza 500.000 de morti anual, din care 10% in regiunea europeana.
In UE si statele asociate, in fiecare an, se inregistreaza aproximativ 38.500 de cazuri de decese, iar infectia cu virus gripal poate produce complicatii majore, precum pneumonie, miocardita si endocardita.”

In sezonul 2018- 2019 au fost 189 de morti in România!

Articol din 28.01.2019

Extras din articol:

„Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile:

Numărul total al deceselor cauzate de gripă în sezonul 2018-2019 ajunge la 189, în creștere semnificativă față de precedentul sezon gripal.”

În 2020 numar morți coronavirus zero

La acest moment 308 persoane infectate si 31 vindecate

Din cauza ignorantei si a stresului zilnic populatia nu a remarcat ca an de an numarul deceselor datorate virusului sezonier a crescut. Nici guvernul nu s-a straduit sa faca din asta un show.

Insa dupa ce facem o informare minima pe Google ceva nu ” miroase” a bine  in ceea ce se intampla.

NUMĂRUL DECESELOR CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA LA ACEST MOMENT ESTE ZERO!

Raed Arafat a anunțat noi măsuri, în plus față de ce era inclus în Scenariul 3 care este în vigoare în România. Scenariul 3 a fost activat odată ce numărul de imbolnăviri cu coronavirus a depășit 100 de persoane.

S-a declanșat Starea de Urgenta cand s-a atins numarul de 100 persoane infectate ,ATENȚIE, la o populatie de 19 milioane de locuitori! 

Însă în:

2015-       40 decese în România din cauza virusului sezonier

2016-        107 decese în România din cauza virusului sezonier

2016-       38.000 cazuri de decese in U.E. iar la nivel global se inregistreaza 500.000 de morti anual, din care 10% in regiunea europeana.

2018-2019    189 decese în România din cauza virusului sezonier

Pentru situatia absolut fara comparatie cu ceilalti ani s-a decis ca toate restaurantele, barurile sau cafenelele nu mai pot servi clienţii care rămân în localuri. De asemenea, toate evenimentele culturale, sportive, ştiinţifice sau sportive sau divertisment care au loc în spaţii deschise  la care participă mai mult de 100 de persoane sunt închise.

Firmele si economia vor cadea dupa principiul Domino!

Ceea ce ni se impune sa traim pare un scenariu greu de inteles! Ceva nu e in regula! Ceva ce ne depășește!

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Soldații. Povestea reala a ploieșteanului Vasile Pavel crescut in cartierul de romi Radu de la Afumati

„Soldaţii. Poveste din Ferentari”, în regia Ivanei Mladenovic, după romanul omonim scris d…