Acasa Front Bill Gates: ” Lumea va fi lovita de un nou dezastru”

Bill Gates: ” Lumea va fi lovita de un nou dezastru”

2 min read
0
0
149

Dacă Bill Gates se arăta optimist zilele trecute cu privire la găsirea unul vaccin care să trateze bolnavii de COVID-19, cofondatorul Microsoft se arată însă îngrijorat de o posibilă nouă criză globală. Ce ar putea provoca aceste destabilizări ale sistemelor din întreaga lume?

Scenariu sumbru lansat de Bill Gates

A doilea cel mai bogat om al lumii, potrivit Topului anul realizat de revista americană Forbes, se declară îngrijorat cu privire la posibilitatea ca o locuitorii Planetei să se confrunte cu o nouă criză. Bill Gates consideră că în următoarele decenii lumea va fi lovită de o criză generată de schimbările climatice.

„Oricât de îngrozitoare ar fi pandemia, schimbările climatice vor fi și mai înfricoșătoare”, a scris miliardarul pe blogul său

Semnalele de alarmă au venit din partea oamenilor de știință, care atrag atenția că studiilor lor arată că natura, cumva, se va răzbuna, în felul său. Omul de afaceri susține că o eventuală criză ecologică, care ar putea contribui la o mortalitate extrem de ridicată. De asemenea, potrivit estimărilor acestuia, în următorii 40 de ani, mortalitatea cauzată de creșterea temperaturii pe Terra va fi aceeași, dar până în 2100 va crește de cinci ori.
Bill Gates susține că este nevoie urgentă de măsuri care să sprijine la controlul emisiilor de gaze cu efect de seră pentru că timpul se scurge.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…