Acasa Economic BAT a finalizat o investiție de 175 de milioane de euro în fabrica din Ploiești

BAT a finalizat o investiție de 175 de milioane de euro în fabrica din Ploiești

2 min read
0
0
196

Fabrica British American Tobacco din Ploiești este a doua cea mai mare fabrică a grupului din Uniunea Europeană după o investiție de aproape 500 de milioane de euro de la înființarea fabricii în 1996 și până în prezent. Aproape 1.100 de persoane lucrează în fabrică. Majoritatea produselor fabricate la Ploiești – consumabile din tutun pentru glo și țigări – sunt exportate în alte țări.

Compania de tutun British American Tobacco (BAT) a finalizat o investiție de 175 de milioane de euro în fabrica din Ploiești, cea mai recentă etapă din cadrul investiției începute în 2018, când fabrica a început să producă consumabile pentru glo, produsul de încălzire a tutunului al companiei, pentru Uniunea Europeană, se arată într-un comunicat de presă.

BAT spune că investiția a permis dezvoltarea unui nou spațiu de producție pentru consumabilele destinate produselor de încălzire a tutunului, precum și o extindere a capacităților existente de producție de țigarete și a inclus achiziția de mașini și dezvoltarea clădirilor și a infrastructurii.În total, a fost creat un spațiu suplimentar de producție de circa 4.200 de metri pătrați, o creștere de aproape 20% în mai puțin de doi ani, relateaza wall-street.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Masca din textil interzisă! Nu va mai fi legală purtarea mastilor confectionate acasa

Francezii nu mai pot utiliza în spațiul public măştile sanitare confecţionate acasă. Un de…