Acasa Diverse Autoturisne noi in dotarea Inspectoratului de Politie Prahova

Autoturisne noi in dotarea Inspectoratului de Politie Prahova

2 min read
0
0
218

Autoturismele nou sosite în parcul auto al Poliției Prahova fac parte din programul de reînnoire al parcului auto al Poliției Române din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, iar imaginea acestora a fost schimbată printr-o nouă colantare.

Acestea reduc deficitul de autovehicule de la nivelul structurilor operative, în dotarea cărora vor intra pentru a fi folosite în activităţile zilnice și vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi a gradului de siguranţă al cetăţenilor.

Acestea vor fi repartizate la posturile rurale de poliție din județul Prahova si  structurilor de poliție in municipiului Ploiesti.

Noile autoturisme intrate în dotarea polițiștilor prahoveni sunt modele cu patru uși, echipate cu motor pe benzină, având capacitatea de 900 cm cubi şi 90 de cai putere.

Toate autospecialele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

Autoturismele au număr de înmatriculare provizoriu, urmând a fi înmatriculate pe Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Se deschid sase parcari publice in municipiul Ploiesti. Tariful de parcare poate fi achitat prin SMS

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 26 ianuarie…