Acasa Front Asociația Prahova în Acțiune vrea sa doneze 10 aparate de măsurare a calității aerului! Află in ce puncte vor fi montate

Asociația Prahova în Acțiune vrea sa doneze 10 aparate de măsurare a calității aerului! Află in ce puncte vor fi montate

2 min read
0
0
199

Asociația Prahova în Acțiune, prin proiectul aerploiesti.ro, a decis să vină în sprijinul comunității ploieștene cu donația primei rețele independente de măsurare a calității aerului.

Proiectul  aerploiesti.ro care are ca scop conștientizarea și implicărea cetățenilor pentru îmbunătățirea condițiilor de mediu, il are ca initiator pe avocatul Răzvan Toma Stănciulescu.

Măsurătorile realizate cu ajutorul celor 10 aparate Uradmonitor Model A3 și Smoggie, au fost certificate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Industrială.

Asociația Prahova în Acțiune consideră ca necesară punerea la dispoziția cetățenilor, a măsurătorilor tuturor stațiilor în timp real, precum si constituirea de către marile societăți poluatoare a unui fond prin care să se achiziționeze unul sau mai multe sisteme independente şi performante de măsurare a calității aerului, cu acoperire largă în Ploieşti şi în Județul Prahova.

Cele 10 aparate sunt propuse a fi donate orașului pentru următoarele puncte din Ploieşti:
– Centru (Judecătorie)
– Bariera București
– Piața Mihai Viteazul
– Cartier Mărășești (Cioceanu)
– Cartier Lupeni
– Cartier Boldescu
– Cartier Bariera Bucov
– Cartier Mitică Apostol
– Cartier Nord (MRS Residence)
– Cartier Mihai Bravu (Colonia Teleajen)

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Atentie ploiesteni! Incepand de luni S.G.U. va ridica autoturismele parcate neregulamentar

SGU Ploiești aduce la cunoștința posesorilor/conducătorilor de autovehicule faptul că, înc…