Acasa Front Are sentimentul polițistul român că vine la serviciu sa ajute comunitatea? NU!

Are sentimentul polițistul român că vine la serviciu sa ajute comunitatea? NU!

4 min read
0
0
514

Are sentimentul polițistul român că vine la serviciu sa ajute comunitatea? Are sentimentul polițistul român când intră în serviciu, atunci când iese pe poarta instituție, ca se duce sa apere sau sa ajute cetățeanul? NU! Bineînțeles! 😃

Psihicul agentului de poliție român este programat încă din școală și ulterior modelat de sistemul de tip ” sovietic” in care lucrează, care este bazat strict pe numarul amenzilor și pe  evaluari bazate pe cantitatea proceselor verbale întocmite! Nu este un secret că la ieșirea din tura se contorizeaza ” munca” agentului de poliție după numărul amenzilor întocmite.

Primul gând al oricărui echipaj de poliție care intra în serviciu este: ” hai sa dam niste amenzi”!

Credeți că polițistul rutier aplica o amendă conducătorului auto pentru că este îngrijorat că acesta va da cu nasul în volan, ” la o adică”? NUUU😃! Bineînțeles! Aplica amenda pentru că și cu încă una in plus va da bine la sfârșitul programului. I se rupe că nu porți tu centura, cine ești tu pentru agentul de poliție că să fie ingrijorat și ” vai Doamnee” te dai cu capul de bord! Cine ești? Sunteți neamuri?😃

Credeți că un agent de poliție aplica amenda cu conștiința subliminală că o face că să ajute pe acel conducător auto? Bineînțeles că nu 😃!

Credeți că atunci când aplica o amendă pentru orice viteza sau că nu funcționează un bec la autoturism o face pentru siguranța dumneavoastră sau din empatie?😃 Bineînțeles că nu! Îl doare-n…..de cine ești dumneata ca cetățean al României, nu te cunoaște nu-l cunoști! Nu o face din „grija”, o face pentru încă o amendă în plus! O face pentru sistem! Acest sistem a creat doua tabere. Nu exista ” familia” grija, prietenia, comuniunea. Exista doi ” dușmani”! Politia și cetățenii!

Teatrul acesta al explicațiilor legale, etc….sunt doar niste acoperiri teatrale pentru agentul de poliție care trebuie sa ducă la finalul turei ” ceva”, acest ceva înseamnă procese verbale, nu înseamnă compasiune, grija sau empatie.

Nici un angajat al M.A.I. nu-si face munca topindu-se de grija comunitatii! Nimeni nu iese „in teren” cu acest sentiment protector! Mă duc să spijin mă duc să ajut, mă duc să indrum! Mă duc să dau amenzi!

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Adio si cu decontarea integrala a banilor de vacanță la MAI în 2025

În 2025, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a introdus o nouă politică privind decontarea…