Acasa Front Andrei Volosevici a pierdut procesul cu directorului adjunct al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida! Instanta il obliga pe actualul primar la plata sumei de 1780 lei către reclamant

Andrei Volosevici a pierdut procesul cu directorului adjunct al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida! Instanta il obliga pe actualul primar la plata sumei de 1780 lei către reclamant

3 min read
0
0
578

Nu a trecut mult timp de la investirea în funcție a noului primar Andrei Volosevici și cum era de așteptat au aparut ” schimbarile”. S-a început cu Poliția Locală.

Directorului adjunct al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, care ocupă din 2018 poziția de director general interimar a fot băgat în preaviz de Andrei Volosevici.

Brusc dupa 16 ani de activitate in aceasta insitutie,  Adrian Vaida, s-a trezit pe drumuri după un simplu calificativ: ” nesatisfacator”, calificativ acordat de noua conducere politică din cadrul Primăriei Ploiești, în urma unor acte de vandalism petrecute pe raza municipiului.

Asadar directorul adjunct al Poliției Locale, urma să fie concediat.

Adrian Vaida a facut însă demersurile legale pentru suspendarea decizie luate de Adrei Volosevici, depunând o contestație la Tribunalul Ploiești.

Decizia actualului primar, desi a fost anunțată cu mult fast în presa locală, pare sa fi fost una ilegală, justiția pronunțându-se în această speță în totală contradicție cu decizia lui Andrei Volosevici.

În urmă contestatiei depusă de directorului adjunct al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida, Tribunalul  Prahova a decis sa admită cererea de suspendare. Și nu numai ca admite cererea de suspendare dar il și obliga pe Andrei Volosevici la plata sumei de 1780 lei către reclamant, aceasta reprezentând onorariu avocat si taxa judiciară de timbru. Sentința nu este definitiva.

Solutia pe scurt: „Admite cererea având ca obiect ,, suspendare executare act,, formulată de reclamantul VAIDA ADRIAN în contradictoriu cu pârâtul PRIMARUL MUNICIPIULUI PLOEŞTI. Suspendă executarea efectelor Dispoziţiei 1425/20.04.2021 privind încetarea raporturilor de serviciu prin eliberarea din funcţie publică de conducere de director general adjunct-poliţist local al reclamantului până la soluţionarea definitivă a cauzei având ca obiect anulare act. Admite cererea privind plata cheltuielilor de judecată şi dispune obligarea paratului la plata către reclamant a sumei în cuantum de 1780 lei reprezentând onorariu avocat si taxa judiciară de timbru. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 02.06.2021
Document: Hotarâre  631/2021  02.06.2021″

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actorul Serban Pavlu, cunoscut din serialul „Umbre”, va participa duminica 31 octombrie la cursa de biciclete de la Seciu, Prahova

Duminica 31 octombrie va avea loc în județul Prahova cursa de biciclete ” Seciu̶…