Acasa Eveniment Agent de politie retinut dupa ce doi ani de zile a intretinut relatii sexuale cu o fată de 13 ani

Agent de politie retinut dupa ce doi ani de zile a intretinut relatii sexuale cu o fată de 13 ani

2 min read
0
0
191

Un polițișt în vârstă de 33 de ani din Craiova a fost arestat preventiv, bănuit că în ultimii doi ani a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. Cei doi s-au și filmat și au trimis imaginile pe mesagerie.

Poliţiştii din Craiova și un procuror DIICOT au prins un bărbat de 33 de ani, bănuit de act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă printr-un sistem informatic, conform Mediafax.

Bărbatul este bănuit că, în ultimii doi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, care la data respectivă avea vârsta de 13 ani, făcând apoi, împreună cu aceasta, mai multe fotografii şi filmări cu un caracter sexual explicit. De asemenea, o parte din imaginile astfel realizate ar fi fost transmise între cei doi prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie mobilă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia pe 30 de zile.

Bărbatul era angajat din anul 2007 ca agent de ordine publică la Secţia 5 Craiova, iar în prezent acesta şi-a încetat raporturile de serviciu cu unitatea din care făcea parte, prin depunerea demisiei.

Ultima testare psihologică la care acesta a fost supus a avut loc în primăvara acestui an.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

In Parcul Municipal Ploiești Vest a fost realizata cea mai mare expoziție de sculptură monumentală din România

In Parcul Municipal Ploiești Vest este in desfasurare un proiect al Asociației Culturale “…