Acasa Justiție Cercetați pentru furturi din Mall și Hipermarket

Cercetați pentru furturi din Mall și Hipermarket

3 min read
0
0
458

La data de 29 septembrie 2016, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Tîrgu Mureș, împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au surprins în flagrant delict 5 bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt, din supermarketuri, de pe raza mai multor județe din țară (Mureș, Sibiu, Alba, Prahova, Argeș și din municipiul București).

Cei 5, toți din Tîrgu Mureș, au fost depistați de polițiști în parcarea unui restaurant, din județul Mureș, având asupra lor bunuri susceptibile a fi provenite din furturi.

În urma controlului efectuat în autoturismele acestora s-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sport, mașini de găurit, flexuri, țigări, băuturi alcoolice și alte bunuri pe care aceștia nu le puteau justifica.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că cei 5 bărbați, doar în cursul lunii septembrie 2016, ar fi comis 8 furturi, din magazine (hipermaket-uri, mall-uri și magazine pentru amenajări interioare) din țară, prin demontarea sistemelor de siguranță.

Valoarea estimativă a bunurilor identificate și ridicate cu ocazia flagrantului este de peste 20.000 lei.

La data de 30 septembrie 2016, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile față de 4 dintre persoanele în cauză, iar una dintre acestea este cercetată în stare de libertate.

Cercetările au fost desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Iernut.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…