Acasa Front Eroii traiesc o zi! Ce s-a mai intamplat cu plt. maj. Vasile Cuza, cel care a salvat viaţa unui băieţel de 10 ani?

Eroii traiesc o zi! Ce s-a mai intamplat cu plt. maj. Vasile Cuza, cel care a salvat viaţa unui băieţel de 10 ani?

2 min read
0
0
369

„Vasile, un pompier din Prahova, a devenit erou pentru un copil de 10 ani, care a fost luat de viitură. A sărit de pe mal, sacrificându-şi propria viaţă, ca să salveze un copil care abia mai rezista în apă.” scriau ziarele on-line acum doua săptămâni.

Toată lumea era extaziată pentru faptele de eroism ale Plt. maj. Vasile Cuza, paramedic pe ambulanţa SMURD Prahova, cel care a intervenit primul pentru a salva viaţa unui băieţel de 10 ani care a căzut, marţi seară, 20 iulie a.c., în apele învolburate ale fostului baraj de la Poienarii Burchii.

Însă pentru comunitate ” viata merge inainte”….Eroii traiesc o zi!

Bucuria și extazul s-au stins ușor în fata faptelor lui Vasile. Nimeni nu s-a mai întrebat dacă instituția sau statul si-a apreciat angajatul pentru profesionalismul și curajul de care a dat dovada. Ce s-a mai întâmplat cu bravul plutonier?

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a prezentat presei intervenția pompierului Vasile Cuza, de la ISU Prahova, care prin curajul sau a făcut o imagine bună întregului minister…..și în purul stil romanesc…” Pa și pusi”!

Dacă M.A.I. nu știe sa-si aprecieze angajații vom desena noi o diploma din carton și o vom înmâna bravului pompier.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…