Acasa Cultură De ce e ” bullshit” Valentyne’s Day?

De ce e ” bullshit” Valentyne’s Day?

4 min read
0
0
494

Valentyne’s Day https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Ziua_%C3%AEndr%C4%83gosti%C8%9Bilor    inca o zi in care ” trebuie sa cumperi” ceva! O zi in care nu este vorba de iubire ci de shoping. De consum. Ca e in mall-uri cu inimioare ori in baruri sau cluburi, ideea e de cheltuiala.

Deja a început Facebook-ul să se umple de poze cu floricele. Dovezile publice de afecţiune sunt penibile pentru că nu sunt între el şi ea. Sunt între el, ea şi public. Oare din ce motiv nu păstrează treaba asta în spaţiul intim? Că doar atunci când şi-o trag, nu invită toţi amici să se uite, să vadă şi ei câtă dragoste e acolo. Foarte simplu. Dovezile publice de afecţiune au doar două scopuri: să-ţi marchezi teritoriul în faţa potenţialilor rivali, de obicei imaginari, şi să arăţi celuilalt că nu ţi-e ruşine cu el/ea. Ori dacă te simţi ameninţat de încercările altor oameni de a băga mâna la genitala partenerului, înseamnă că eşti complet nesigur pe acea relaţie. Iar dacă trebuie să vă demonstrați reciproc că nu vă e ruşine unul cu altul, înseamnă că undeva este o bănuială că cineva se află în acea relaţie dintr-un compromis. Love is in the air!

Cum naiba să-i dai unei femei o jucărie şi ea să se bucure? Chestia asta vine dintr-o ipocrizie cruntă. Femeia vrea să se simtă inocentă. Chit că o ia în anus de la doi negri în acelaşi timp, la sfârşit vrea să se simtă inocentă. Că inocenta e opusul curvei.

Prin gestul ăsta simplu el recunoaşte că e un pedofil înapoiat, care ar vrea o virgină de 14 ani, să fie sigur că e singurul bărbat din viaţa ei, iar ea recunoaşte că e în faza de negare şi vrea şi cu pula în cur, şi cu sufletul în rai.

Important e că în februarie sunt foarte multe femei disperate, iar cu romantismul in aer e foarte uşor să le impingi in Val fără să ştii clar cum le cheamă. Aşa că lăsaţi cititul şi bucuraţi-vă de luna în care femeile conştientizează golul ăla mare din suflet şi vor să-l umple complet greşit cu nişte penis.

Mai puteti citi pe mediasud

De ce ne uitam la filme porno?

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ratacirea de pe indicatoare! Casa de Cultură „a încurcat borcanele”

Casa Pionierilor încă mai stăruie în mintea unora, dar Casa de Cultură a Municipiului, pân…